2013. február 07. 15:37 - Gaîté Parisienne

sars

SCENA I
Bertie kitalálja, hogy fürödni akar, nem zuhanyozni, ezért elkezdi engedni a vizet, hogy kész legyen, mire megsül a pizzája. Aztán meggondolja magát, elzárja. Ezután mégis megnyitja, és elkezdi enni a pizzát, ami kicsit túl forró gyors evéshez, ezért megégeti a száját és anyázik, hogy nem lehet enni, és megtelik a kád. Én mosogatok, és közben az előbbi jelenetről beszélgetünk.
- Nehéz veled élni, Bertie. Nem azért, mert zavarnál, hanem mert szimplán idegesítő vagy. 
Aztán hozzáteszem, hogy in a good way, really.

SCENA II
Bertie a fürdőszobában, a kádban ül. Marco akar tőle valamit, és keresi. Nem tudja, hogy fürdik és nem zuhanyozik, ezért kedvesen megkérdezi, hogy "Mi van? Kakilsz?" - What? No!

SCENA III
Marco be akar füvezni, mert megbaszták a vizsgán, ráadásul úgy, hogy két kérdésből az egyiket tökéletesen megválaszolta. Csak épp a köcsögebb tanárt kapta. Bemegy Bertie-hez, hogy sodorja meg neki, mert ő inkompetens. Bertie kifejti, hogy ha végre legalizálják a füvet Angliában, fűboltja lesz, és ott fog füvezni egész nap. Közben Marco elmeséli, hogy hogy hoztak fel részegen a haverjai egy ellopott kordont a stadiontól, ide, a szobába. A hossza körülbelül a szoba hosszával egyezett meg. Közben Bertie rájön, mért nem akart aznap este elmenni bulizni. Nincs tiszta alsógatyája. Mivel már elhatároztuk, hogy megyünk, elkezd szárítani egyet egy széken az elektromos fűtőizé mellett. A gatyából a melegtől erőteljesen gőz szállingózik, amire Marco felpattan, mert megijed, hogy ég, vagy mi. Felajánlja, hogy ad ő egyet neki. Kedvesen megjegyzem, hogy nem ugyanaz a seggméretük. Mindegy az.

SCENA IV
A konyhában ülünk, Imola és a két nem rég érkezett magyar lány. Imola épp a pálinka-módszert ecseteli, amivel olasz pasikat fogott magának. Elég egy kis üveg pálinkát vinni a térre és leitatni őket. Közben megjelenik Marco, aki beszívott kicsit a fűtől. Eldöntöm, hogy a legcukibb jelenség, amit valaha láttam. Be van lassulva és tágak a szemei. Rájövök, hogy megölelgetném, de heteró pasikat nem ölelgetek szívesen, mert félek, hogy félreértik. Marco minden szempontból jó hálómaci lenne, mert az anyuci jól főz-dolog miatt még puha is. A két új magyar lány egy órát késett és nem hozott magával piát, csak a miénk volt. De azért jófejnek tűnnek.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gaiezza.blog.hu/api/trackback/id/tr616094995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marija szergejevna 2013.02.07. 19:20:27

Látom, a határozottság és a bénázás teljes hiánya, mint közös vonás, tartja (először tarját írtam) össze a társaságot....

55103 2013.02.09. 13:00:29

Olyanok vagytok ti is, mint egy sitcom. :D
süti beállítások módosítása